Heugten Verhuur is maximaal flexibel huren vanaf 1 dag tot 1 jaar. Als je de auto voor minimaal 1 maand huurt, spreken wij over shortlease. Voor langere gebruiksduur maken wij graag een offerte op maat.

Heugten Verhuur beschikt over een goed onderhouden en jong wagenpark van meer dan 200 auto’s. De personenauto’s zijn gemiddeld 1 jaar oud. In sommige gevallen kunnen nieuwe auto’s worden ingezet voor shortlease.

Heugten Verhuur is van maandag t/m vrijdag geopend van 08.00 tot 17.30 uur. In overleg is het mogelijk om buiten deze tijden om je auto op te halen. Neem hiervoor contact met ons op.

Auto’s worden in de regel voor minimaal één dag gehuurd. In overleg kunnen we iets anders afspraken. Neem hiervoor een dag van te voren even contact met ons op.

Bij Heugten Verhuur kan je een auto huren van één dag tot één jaar. Soms kan korter of langer zelfs ook. Wij vinden altijd een passende oplossing voor je.

Als je een auto huurt bij Heugten Verhuur, heb je een aantal zaken nodig.

 • Een geldig rijbewijs en paspoort of identiteitskaart
 • Een adreslegitimatie zoals een brief van de gemeente of bank
 • Pinpas voor de borgsom
 • Bedrijven dienen een uittreksel van de Kamer van Koophandel te overhandigen (niet ouder dan 6 maanden)

Als je een auto bij ons wilt huren, heb je een geldig Nederlands rijbewijs nodig en daarbij een geldig paspoort of identiteitskaart.

De minimale leeftijd om een auto bij Heugten Verhuur te huren is 23 jaar.

Als je een auto bij Heugten Verhuur wilt huren, dien je minimaal 1 jaar in het bezit te zijn van je rijbewijs B.

Je kunt je huurauto van Heugten Verhuur betalen met een pinpas. Wij accepteren geen contante betalingen en creditcards.

Iedereen met een geldig Nederlands rijbewijs mag rijden in de huurauto rijden. De huurder blijft verantwoordelijk voor de verplichtingen van de huurovereenkomst.

Onze huurauto’s worden volgetankt meegegeven en wij verwachten ze ook weer vol terug. Indien de auto niet is volgetankt, zullen wij naast de brandstofkosten hiervoor ook aftankkosten van € 10,00 excl. BTW in rekening brengen.

In overleg biedt Heugten Verhuur mogelijkheden om huurauto's op te halen en af te leveren. Neem hiervoor contact met ons op.

Nee, dit is normaliter helaas niet mogelijk maar in overleg kunnen we hier wel andere afspraken over maken. 

Het is mogelijk om je huurauto kosteloos bij een andere vestiging in te leveren. Neem hiervoor wel even van tevoren contact met ons op.

Ja, dat kan. In de meeste gevallen kan er kosteloos gewijzigd of geannuleerd worden.

Ja, dat kan. Dit is echter wel afhankelijk van de planning. Neem hiervoor contact met ons op.

Aan het eind van de huurperiode ontvang je de factuur van je huurauto. Na controle ontvang je de (resterende) borg retour gepind.

Als je een auto bij Heugten Verhuur huurt, dan is bij de huurprijs het volgende inbegrepen 

 • Een jonge, comfortabele auto
 • WA en Casco verzekering (met eigen risico)
 • Schadeverzekering voor Inzittenden (SVI)
 • 24/7 Alarmservice en pechhulp
 • Een aantal vrije kilometers conform de huurovereenkomst
 • Advies en ondersteuning van Heugten Verhuur

Als je een auto bij Heugten Verhuur huurt, dan is de huurprijs altijd exclusief: 

 • Brandstof
 • Borgsom
 • Verlaging van het eigen risico
 • Extra accessoires (bijvoorbeeld een automaat)
 • Extra kilometers

Bij Heugten Verhuur loopt een huurdag van 08.00 uur 's ochtends tot 08.00 uur de volgende dag. Indien beschikbaar kun je de huurauto de avond van tevoren worden ophalen. 

Het eigen risico bij schade verschilt per type auto. Voor de meeste personenauto’s geldt een eigen risico van € 500,-. Bij bedrijfswagens (busjes etc.) geldt een eigen risico van €950,-. In geval van zogenaamde bovenhoofdse schade bij een bedrijfswagen geldt een verhoogd eigen risico conform de BOVAG huurvoorwaarden.

Scroll Up